BRYLLUP

HVEM KONTAKTER VI?

Den første vi kontaktet var Den Kroatiske Ambasaden i Oslo.

De anbefalte oss å kontakte en Wedding Planner i forhold til det formelle med dokumenter og slikt. 

Vi sendte forespørsler til 2 WP, men kun den ene svarte.

Kom snart i kontakt med Julia.

Hun skaffet oss Registrar, en vigselmann.

Papirer som fødselsattest o.l. ble sendt pr. e-post for oversettelse.

Hun kunne skaffe det meste som lokaler,meny,fotograf,frisør,kakebaker,musikk,blomster etc.

Jeg følte ikke noe særlig komfortabel med måten Julia gikk frem... 

Hun sendte oss regninger å betale, med korte frister....og skyhøye priser langt over det det ville koste her i Norge. Dette skurret synes jeg.

Hun skulle ha 2500,- euro for 8 borddekorasjoner og brudebukett.

Det ble en glemmesak.

Psykologisk skulle det skape litt panikk hos oss, slik at vi betalte kjapt, MEN, dette var noe jeg selv kunne gjøre og slik ble det.

I og med at vi allerede hadde kontrakt med Julia om lokaler og mat, kunne vi ikke gå fra det. Det var allerede betalt depositum.

Vi bestemte oss for å ta en tur til Porec i vinterferien for å ordne resten.


INNBYDELSER: 

Innbydelsene ble sendt ut allerede i oktober, slik at folk kunne planlegge sommerferien sin.

De som skulle bli invitert var på et tidligere tidspunkt fått vite at de ble invitert


BRYLLUPSKAKE:

Da begynte jakten på ei bryllupskakebaker.... jeg ble venn med ei på Facebook fra Serbia først, for deretter å lete på vennelisten hennes  etter ei kakebaker fra Kroatia, men hun var desverre for langt unna Porec. Sendte henne en melding, om hun viste om noen kakebakere i Porec. Fikk napp der gitt....jippy.

Hun anbefalte denne:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002129759096

Kom i kontakt med ei hyggelig dame på Concettino, som heter Christine. Hun er flink i engelsk også.

Vi avtalte å treffes og komme til dem og smake på kremene deres og planlegge hvordan kaken våres skal bli.

Christine kom og hentet oss på hotellet.

Vi fikk presentert det de hadde og tilby og fikk smake flere forskjellige smaker på kakene... uhmmm.... skulle gjerne bestilt mange kaker, men fornuften sa noe annet. Det går ikke så mange kaker..


FOTOGRAF:

Mens vi gikk rundt på måfå på lørdagen og kikket i gamlebyen, kom vi over denne fotobutikken. Det så ut som han hadde mange fancy bilder utstilt.Han lo når vi skulle bestille fotograf i sommer, han var fullbooket.... han sluttet å le når vi sa at vi skal gifte oss på en mandag.

Da var avtalen i box... puuuh.

Foto BRUNA .

Digital foto studio

Dekumanova 6,

Porec


FRISØR : 

Det var flere frisører i Porec, men å finne ei som jeg kunne bli fornøyd med. 

Da så jeg etter hvordan det så ut i salongen, om det var aircondition der og hvordan frisørene så ut..Smiler

Avtalte at jeg skulle komme tilbake om par timer, for da kom det ei som kunne litt bedre engelsk enn hun som var der.

Før jeg viste ordet av det, satt jeg i frisørstolen og fikk satt opp håret.

Ble veldig fornøyd, så da skal Katarina sette opp håret mitt.

Bestilte like godt time til jentene mine også.

FRIZERSKI Salon " On i Ona"

P.Kandlera 1


Frisørsalongen ligger vis a vis kirken


BLOMSTER:

Fant en liten blomsterbutikk bare 100 m fra frisøren

https://www.facebook.com/profile.php?id=1639789518

Suzi kunne lite engelsk, men som troll av eske dukket hennes venninne opp.

Fikk forklart hvordan jeg ville ha brudebukett og borddekorasjonene.

Hun ble helt gira etter at hun så bilder av hvordan jeg/vi vil ha det.

 

NEGLER:

Så klart at en brud må ha flotte negler på fingre og tær.

Utrolig billig !!!

 

www.romi-nails.hr 

Ble godt tatt vare på selv om de kunne lite engelsk. 

 

 

 

 



Nyeste kommentarer

31.10 | 16:31

Her vil jeg legge inn om beliggenhet og beskrivelse av Stellplasser for bobiler og Campingplasser vi har besøkt og plasser andre bobilister har anbefalt.

26.05 | 17:13

Bruker Nettbakerens oppskrift.Han finner du på Facebook.For å få høye kaker kler jeg bakeformen med bakepapir langs sidene så de stikk over kanten på formen :D

21.05 | 12:09

Hei :)
Ble veldig impornert av dine kunstverk, syns du er kjempeflink. Hva er hemmeligheter bak høye sukkerbrød, får ikke mine så høye, håper du vil dele dette

06.05 | 01:33

Tusen takk Yvonne :D